Welkom, U bent niet ingelogd | log in

SubMenuSnelkoppelingen

 Gebruiksvoorwaarden
 Privacy-enCookiebeleid
 Lid worden
 Wachtwoord Vergeten
 Wij helpen u - Contact
  Nieuwsbrief Strafrecht
  European Courts


 

Bibliotheek

De Praktizijnsbibliotheek geldt als een van de best geoutilleerde juridische bibliotheken in Nederland. Niet alleen is de ontwikkeling van het Nederlands recht vanaf de Napoleontische tijd in de collectie in handboeken, proefschriften en vakbladen goed te volgen en wordt nog altijd relevante literatuur over alle juridische vakgebieden ingekocht, maar tevens is veel aandacht besteed aan het in eigen beheer ontwikkelen van een eigentijds zoeksysteem dat ook via mobiele apparatuur te benaderen is. Kortom, U bent lid van een instituut van faam dat bijdraagt aan de kwaliteit van uw werk.

Er wordt door de medewerkers veel moeite gedaan om u snel en met slimme hulpmiddelen van relevante literatuur, regelgeving en jurisprudentie te voorzien. Voor literatuur en regelgeving is een zoeksysteem gebouwd dat "vraag-georiënteerd" is anders dan "document-georiënteerd". Literatuur moet ook snel en eenvoudig gevonden kunnen worden in het heetst van de procespraktijk.
In het submenu wordt een aantal thema's besproken rond de hoofdnoemer Zoeken via de website.

In het bibliotheekreglement en het reglement website vindt u de voorwaarden voor gebruik van onze dienstverlening.

Disclaimer
De Sociëteit kan niet aansprakelijk worden gehouden voor fouten die ontstaan als gevolg van het verstrekken van verkeerde of te weinig verwijzingen door medewerkers van de bibliotheek.

Parnassusweg 220 1076 AV AMSTERDAM bibliotheek tel. 088-361 1430 togakamer tel. 088-361 7059