Welkom, U bent niet ingelogd | log in
Bieb03
Bieb03

SubMenuSnelkoppelingen

 Gebruiksvoorwaarden
 Privacy-enCookiebeleid
 Lid worden
 Wachtwoord Vergeten
 Wij helpen u - Contact
  Nieuwsbrief Strafrecht
  European Courts

  

 

Dienstverlening exclusief voor leden

Amsterdam, 12 oktober 2012

Geachte leden,
Jaarlijks in januari worden de facturen voor de jaarlijkse contributie verzonden. Wij vragen uw medewerking om de contributie spoedig te voldoen.

De medewerkers van De Praktizijn en de togakamer kunnen hun werkzaamheden voor u doen tegen een laag contributietarief (€ 210,-) omdat gelukkig heel veel advocaten lid zijn van de Sociëteit. Dit onder het motto: 'Voor nog geen uurtarief staan onze medewerkers een heel jaar voor u klaar.'

Er zijn enkele kantoren die er uit kostenbesparing voor kiezen om slechts een of enkele kantoorgenoten lid te laten zijn van de Sociëteit; dit met de gedachte dat ook voor een collega –niet-lid- wel een boek geleend kan worden of een kopietje kan worden gemaakt.
Dit is niet de bedoeling. Wij vragen uw begrip voor dit standpunt.

Verzoeken aan De Praktizijn van die kantoren kunnen slechts worden gedaan door leden zelf. Wij zullen vragen van andere medewerkers dan van leden zelf niet in behandeling nemen.

Bij kantoren waar alle advocaten lid zijn (kantoren met een collectief lidmaatschap voor alle advocaten) kunnen, als vanouds, alle medewerkers (inclusief secretaresses, support lawyers en onze collega-informatieprofessionals van uw kantoor) een beroep doen op onze dienstverlening.

De Praktizijn biedt toegang tot zeer diverse juridische informatie en bovendien kunt u onze juridisch informatieprofessionals inschakelen voor een zoekopdracht in onze uitgebreide collectie literatuur, regelgeving en jurisprudentie.
Kantoren die zich willen laten voorlichten over het brede informatie-aanbod (o.m. keuze van digitale systemen) kunnen een afspraak maken voor een presentatie. (presentatieduur ongeveer 50 minuten).

Team Praktizijn

bieb@praktizijn.nl of 088 3611 430

Parnassusweg 220 1076 AV AMSTERDAM bibliotheek tel. 088-361 1430 togakamer tel. 088-361 7059