Welkom, U bent niet ingelogd | log in

SubMenuSnelkoppelingen

 Gebruiksvoorwaarden
 Privacy-enCookiebeleid
 Lid worden
 Wachtwoord Vergeten
 Wij helpen u - Contact
  Nieuwsbrief Strafrecht
  European Courts

  

 

Kennismeester en Praktizijn

 


Praktizijns-Sociëteit
-zoeken –vinden –gevonden worden-

vereniging van advocaten en notarissen in de rechtbank van Amsterdam

Via KennisMeester nu ook zoeken via www.praktizijn.nl!

Vanaf heden is het mogelijk om via een widget in KennisMeester te zoeken in www.praktizijn.nl. De website van de Praktizijnsbibliotheek, een van de best geoutilleerde juridische bibliotheken in Nederland, informeert over meer dan 100.000 publicaties.
Via de Praktizijn is de ontwikkeling van het Nederlands recht vanaf de Napoleontische tijd in de collectie handboeken, proefschriften, feestbundels en vakbladen goed te volgen.
Het zwaartepunt ligt echter op de hedendaagse literatuur in 30 juridische vakgebieden. De Praktizijn ontwikkelt zich tot een platform voor publiek toegankelijke bronnen, zoals Case law  uit “Luxemburg” en “Straatsburg” geselecteerd voor de NL rechtspraktijk.
Voor het Amsterdamse NCC Netherlands Commercial Court heeft de Praktizijn
een bescheiden collectie Buitenlandse bronnen.
De medewerkers van de Praktizijn zorgen er ‘achter de schermen’ voor dat leden snel van relevante literatuur, regelgeving en jurisprudentie worden voorzien.

Binnen deze widget is er onderscheid gemaakt tussen de toegang voor leden en niet-leden van de Praktizijn. Bent u benieuwd wat u meer krijgt indien u lid bent van de Praktizijn? Wij verwijzen u daarvoor graag naar: http://www.praktizijn.nl

Jan-Carel Redele, eigenaar van KennisMeester: “Wij willen met KennisMeester graag doorgroeien naar hét centrale kennisportaal voor advocatenkantoren waarin alle dagelijks benodigde kennis in samen komt. De koppeling met de Praktizijnsbibliotheek is hier een goed voorbeeld van.

Het Amsterdamse Beer Advocaten is het eerste kantoor dat gebruik gaat maken van deze koppeling. Indien u ook interesse heeft in de mogelijkheden, dan horen wij dat graag!

Team KennisMeester

http://kennismeester.nl

Parnassusweg 220 1076 AV AMSTERDAM bibliotheek tel. 088-361 1430 togakamer tel. 088-361 7059