Welkom, U bent niet ingelogd | log in

SubMenuSnelkoppelingen

 Gebruiksvoorwaarden
 Privacy-enCookiebeleid
 Lid worden
 Wachtwoord Vergeten
 Wij helpen u - Contact
  Nieuwsbrief Strafrecht
  European Courts

  

 

Reglement website

De website www.praktizijn.nl kent een publiek deel, toegankelijk voor elke geÔnteresseerde jurist, en een besloten deel, alleen toegankelijk voor leden van de SociŽteit. Een en ander is vastgelegd in het Reglement website Praktizijns-SociŽteit.

Reglement website Praktizijns-SociŽteit

Artikel 1- De Praktizijnsbibliotheek stelt haar catalogus en documentatie beschikbaar via www.praktizijn.nl . Voor dit doel is een zoeksysteem ontwikkeld dat in de besloten omgeving van de website kan worden geraadpleegd door leden. Hiertoe moet men inloggen met een persoonlijk account.
Toegang tot het besloten deel van de website maakt onderdeel uit van de dienstverlening aan de leden. Met andere woorden, men moet lid zijn om een account toegewezen te krijgen.


Artikel 2- Leden van de SociŽteit kunnen een account aanvragen om van het zoeksysteem gebruik te kunnen maken
Artikel 2a- De accountnaam wordt toegewezen op basis van een persoonlijk mailadres: naam.advocaat@kantoornaam.nl .
Algemene mailadressen zoals mail@kantoornaam.nl, info@kantoornaam.nl, office@kantoornaam.nl of secretariaat@kantoornaam.nl worden NIET toegewezen


Artikel 3- Kantoren die een collectief lidmaatschap met de SociŽteit†hebben afgesproken†kunnen voor de medewerkers van de kantoorbibliotheek, of het kenniscentrum van dat kantoor (de informationdesk) een zogenaamd relatieaccount aanvragen.
Gelijkluidende verzoeken van kantoren die geen collectief lidmaatschap hebben afgesproken†kunnen niet worden†gehonoreerd.

Het bestuur van de Praktizijns-SociŽteit

18 februari 2013

Parnassusweg 220 1076 AV AMSTERDAM bibliotheek tel. 088-361 1430 togakamer tel. 088-361 7059