Welkom, U bent niet ingelogd | log in

SubMenu


Bijlage(n)
Snelkoppelingen

 Gebruiksvoorwaarden
 Privacy-enCookiebeleid
 Lid worden
 Wachtwoord Vergeten
 Wij helpen u - Contact
  Nieuwsbrief Strafrecht
  European Courts

  

 

AJG-Lunch lezingen

Z O M E R B O R R E L  AJG bij Diepen Van der Kroef

Beste Leden,

Op 29 juni aanstaande vindt de reeds aangekondigde zomerborrel van het Amsterdams Juridisch Genootschap Notariële Vereniging plaats in de tuin van Van Diepen van der Kroef Advocaten aan het  Dijsselhofplantsoen 16-18 te Amsterdam.

borreltijd 17.00-19.00 uur 

Graag verzoeken wij uw komst uiterlijk 26 juni aan te melden via eleonore.vantongerloo@freshfields.com. Voor zover nog niet gedaan, vergeet u niet ook uw contactgegevens (e-mailadres en postadres) aan ons door te geven?

Wij hopen u op 29 juni te treffen!

met vriendelijke groet,
namens het bestuur
mr. S.A.J. Algera
Notaris
Buma | Algera notariaat


-o-o-o-o-o-

Samenwerking van het AMSTERDAMS JURIDISCH GENOOTSCHAP AJG - "Notariële Vereniging" met de Praktizijns-Sociëteit


De eerste lunchbijeenkomst zal plaatsvinden op 29 mei 2018 van 12.15 tot 13.45 uur op het kantoor van Freshfields Bruckhaus Deringer LLP, Strawinskylaan 10 te Amsterdam.

"Hate Speech"

Spreker: dr. Marloes van Noorloos
universitair hoofddocent straf(proces)recht bij het Departement Strafrecht van Tilburg Law School

Aanmelden tot:
vrijdag 25 mei 2018, 12.00 uur
eleonore.vantongerloo@freshfields.com

-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-

Het AJG, sinds 1874, het genootschap dat lezingen organiseert voor Juristen in Amsterdam en omstreken ontbeerde belangstelling voor de avondlezingen die zij organiseerde in de Industriële Club op de Dam. Het bestuur van de AJG besloot een liaison aan te gaan met de Praktizijns-Sociëteit om lezingen AJG Nieuwe stijl te organiseren.
De lezingen AJG Nieuwe stijl zullen worden gehouden tijdens de lunchtijd, waarbij de AJG telkens te gast is bij een van de kantoren op de Zuidas.

Mededelingen over de lunchbijeenkomsten zullen verschijnen in de digitale nieuwsbrief PraktizijnBulletin. De beknopte mededeling -titel van de lezing, naam spreker(s), datum/tijd en plaats- zal via een link worden gekoppeld aan een meer uitgebreide uitnodiging op de website van De Praktizijn, www.praktizijn.nl
Onder de tab 'Bijeenkomsten 2014-2018' treft u het programma voor zowel de lezingen van de AJG als het programma voor de Verdiepingsbijeenkomsten die De Praktizijn samen met de rechtbank organiseert.


Het bestuur van het AJGParnassusweg 220 1076 AV AMSTERDAM bibliotheek tel. 088-361 1430 togakamer tel. 088-361 7059